Good Vibes - två röster och ett piano

Stämningsfull sång för alla tillfällen med Good Vibes.

Good Vibes består av Malin Milevi och Annika Borgshammar Stolt.
Vi strävar efter att förmedla stämning och glädje genom vår sång. Med våra egna tolkningar av populära låtar i olika genrer skapar vi en unik och minnesvärd upplevelse för ditt evenemang. Oavsett om det är en festlig tillställning, en avslappnad mingelkväll eller en sommarkväll i trädgården, så kan vi skräddarsy musikaliska inslag som passar perfekt. Låt oss ta hand om underhållningen så att du kan fokusera på att njuta av tillfället tillsammans med dina gäster. Kontakta oss idag för att boka oss till ditt nästa event!

🎶

  Vill du vara med på något av våra spännande musikquiz? Läs mer här


Ditt andetag - Workshop i Beddingestrand 28 april

Varmt välkommen till Ditt andetag - en workshop som guidar dig till att utforska kraften i din andning och dess betydelse för ditt välmående. Medveten andning kombineras med Soundhealing i denna workshop för återhämtning, balans och harmoni.
 
Datum & tid: Söndag 28 april kl 16.30-18.30
Plats: Malins andrum i Beddingestrand
Pris: 399:- (Betalas i förväg via Swish)
Anmälan/frågor: Skicka ett sms till 072-308 12 80

Upptäck kraften i din andning! Forskning visar att hur vi andas påverkar våra känslor och välbefinnande. Med medveten andning kan du styra ditt sinnesläge. Genom praktiska övningar och guidade sessioner får du verktyg för att hantera stress, öka din närvaro och främja inre lugn och balans i vardagen.

 Upptäck hur du kan använda andningen som ett kraftfullt verktyg för att skapa harmoni och välbefinnande i ditt liv. Säkra din plats nu och investera i ditt välmående! Begränsat antal platser.

Yinyoga och soundhealing i Beddingestrand 7 april

med Ingrid Banheden Breisner och Malin Milevi

Yinyoga kombinerat med Soundhealing är en djupt avslappnande och meditativ upplevelse. I Yinyoga guidar Ingrid dig till att hålla positionerna under en längre tid och i Soundhealingen använder Malin olika instrument och rösten för att främja avslappning och balans. Att kombinera dessa metoder förbättrar den övergripande upplevelsen, hjälper till att släppa på spänningar, lugnar sinnet och främjar välbefinnandet.

Malin och Ingrid önskar dig varmt välkommen till denna söndag med fokus på återhämtning, avslappning, vila och lugn och ro. En paus i tillvaron. Under tre timmar guidas du i Yinyoga och Soundhealing för en alltigenom avkopplande stund.

När: söndagen den 7 april 9.30 – 12.30

Var: Malins Andrum Strandfyndsvägen 25, 231 76 Beddingestrand

Pris: 499:- inkl te

Anmälan: ingrid.banheden@nyttoliv.se                                      Evenemanget betalas i förskott. OBS! Endast 7 platser!


Ditt andrum - workshop i Ystad 10 mars   FULLBOKAT      
(Är du intresserad av att stå på köplats eller få information om liknande evenemang? Kontakta mig via sms 072-308 12 80
eller via kontaktformuläret).

Välkommen till Ditt andrum - en workshop designad för att guida dig till återhämtning, reflektion, balans och harmoni.

Datum & tid: Söndag 10 mars kl 10-12
Plats: Buenosdiaz, Kristianstadvägen 2 i Ystad
Pris: 399:- Betalas i förväg via Swish 
Anmälan/frågor: Skicka ett sms till 072-308 12 80

Workshopens innehåll:
*Soundhealing - Följ med på en resa av helande vibrationer, där Malin använder olika instrument och sin röst för att skapa djup avslappning. Upplev minskad stress, förbättrad sömn, återställd balans och ökad kreativitet, allt för att framhäva ditt bästa jag.
*Mantrasång - som vi tillsammans tänker, viskar eller sjunger hjälper oss stänga ute alla tankar, för att bara fokusera på en – själva mantrat. Den blir då som en positiv affirmation om sanning, kärlek, ljus och kraft. Ett underbart sätt att upptäcka och dela den helande kraften i ljud och vibration.
*Helande samtal – Vi drar varsitt healingkort och utforskar dess innebörd tillsammans. Genom att dela tankar om hur kortet relaterar till just din situation skapar vi verktyg för din personliga utveckling.

Denna workshop ger dig möjlighet att skapa en lugn oas mitt i den stressiga vardagen, där du får ägna kvalitetstid åt dig själv. Välkommen att vara med på denna resa för inre ro, balans och välbefinnande – Du är värd att må bra!

Säkra din plats nu och investera i ditt välmående! Begränsat antal platser. 


Hitta ditt inre lugn - Trelleborg 9 februari

Känner du dig stressad? Har du svårt att sova? Upplever du oro och ångest? Unna dig själv en lugn lördagsförmiddag med Linda Kramer och Malin Milevi.

Börja med en inspirerande session med Linda, där du får lära dig hur du kan använda eteriska oljor för att naturligt stödja din hälsa. Efter det får du skapa din egen parfym "Inner peace" med dofter som lavendel, vanilj och lime. Perfekt att använda när du behöver koppla av, hitta ett inre lugn eller under meditation. För de som önskar finns även möjlighet att beställa eteriska oljor.

Därefter väntar en timme av underbar soundhealing med Malin. Ljuden och vibrationerna kommer att hjälpa dig att slappna av, uppnå inre lugn och lösa upp eventuella mentala blockeringar i kroppen. Genom olika instrument och Malins röst tas du med på en magisk resa som ger djup avslappning, minskar stress, återställer balans och hjälper dig att nå ditt bästa jag. Allt du behöver göra är att ligga ner, blunda, slappna av och ta emot.

Boka din plats redan nu för en förmiddag fylld med välbefinnande och självkärlek. Vi ser fram emot att dela denna speciella stund med dig!

VAR? Holistic Center, Järnvägsgatan 5 A, Trelleborg
NÄR? Lördag 10 februari, kl. 9.30-11-45.
PRIS? 399 kr (betalas i förväg via Swish).

OBS! Begränsat antal platser. Anmäl via sms: 072-308 12 80 eller mail: malin@milevi.se

Ditt andrum - workshop i Nydala, Vrigstad 20 mars

Malin Milevi (Malins andrum) och Mi Norin (Minos Manus) välkomnar dig till en kväll för ditt välbefinnande:

  • Ett mjukt inkännande Chiball-pass 
  • Soundhealing med reikiboost (distans och hands on för den som vill ta emot)
  • Mantrasång tillsammans
  • Helande samtal samt te och lättare tilltugg


När:
Onsdag 20 mars kl 17.30-20.30
Var: Café Nydala,
576 97 Vrigstad (precis intill Nydala klosterkyrka)
Pris: 599:- eller kom två för 1 000:-. Betalas i förväg via swish
Anmälan/frågor: sms 072-308 12 80

ChiBall - är en lugn, härlig träning som passar alla. Med chiballbollen som redskap bjuder Mi in dig till en skön rörelsemeditation med influenser från öst och väst. Tillsammans med din andning får du böja, sträcka och vrida din kropp som då öppnar upp för att ta emot kraft och energi och till slut landa i lugn, ro och balans. Bollen finns i 10 olika färger och dofter som stimulerar kroppens energibanor, känslor och sinnen på olika sätt. 

Soundhealing - Upplev helande vibrationer som balanserar kropp och sinne. Med hjälp av olika instrument och sin röst tar Malin dig med på en magisk resa som ger dig djup avslappning, minskar stress, ger dig bättre sömn, återställer balans, främjar kreativitet och tar fram ditt bästa jag. Till denna soundhealing skickar vi även med en extra Reikiboost. 

Mantrasånger - som vi tillsammans tänker, viskar eller sjunger hjälper oss stänga ute alla tankar, för att bara fokusera på en – själva mantrat. Den blir då som en positiv affirmation om sanning, kärlek, ljus och kraft. Ett underbart sätt att upptäcka och dela den helande kraften i ljud och vibration.

Soundhealing på tillfälligt besök i Växjö 23 mars

När: Lördag 23 mars, två tillfällen: kl 9.30-10.45 (finns ett fåtal platser kvar) eller kl 11.15-12.30 (FULLBOKAD)
Var: Kindness Center, Pär Lagerkvists väg 12 i Växjö
Pris: 250:- Betalas i förväg via swish
Anmälan/frågor: sms 072-308 12 80

Upplev minskad stress, förbättrad sömn, återställd balans och ökad kreativitet, allt för att framhäva ditt bästa jag. Unna dig en stund i stillhet och fyll på din energi.   

Jag är nominerad till Årets Hållbarhetspris!

Vaddå hållbarhet tänkte jag - det sysslar ju inte jag med...
Men sedan slog insikten till - Det är ju faktiskt precis det jag gör! Jag jobbar med att få människor hållbara i både arbetsliv och privatliv genom att inspirera, ge nya insikter, minska stress, sorg, spänningar och oro, släppa blockeringar, känna mer glädje och tacksamhet  i livet och hitta en tydligare riktning mot att leva det liv man önskar. Och vad kan vara viktigare än det?
Jag finns för människor som behöver lyssna inåt för att komma framåt. 

50 år - 50%

Jag fyller 50 år och det vill jag såklart fira med dig!
Därför erbjuder jag
50% rabatt på valfri enstaka behandling
(vägledning / samtal / distansreiki eller soundhealing) om du bokar senast söndag 19/11. 

Varmt välkommen till Malins andrum!

 

Julens Andrum - VÄXJÖ 17 december

Malin Milevi (Malins andrum) och Mi Norin (Minos Manus) välkomnar dig till Julens andrum: En workshop för dig som vill hitta lugnet mitt i kaoset. Ge dig själv den gåva av inre frid och välmående som du förtjänar och låt vår workshop vara din plats för återhämtning, reflektion, inre ro och balans.


• Ett kortare Chiball-pass som passar alla
• Soundhealing med extra reikiboost
• Mantrasång tillsammans
• Helande samtal


Sensommar-energiboost  12 augusti

Ge dig själv en avslappnande energiboost i slutet av semestern! Perfekt när aktiviteter och jobb är på intågande.
Hitta enkla redskap att hantera vardagens stressmoment.

Liz Nilsson (www.lizinspires.com) och Malin Milevi (Malins andrum) välkomnar dig till denna halvdagsworkshop.
60 minuter mjuk och flödande yoga där andetaget står i centrum – och 60 minuter avslappnande och energigivande Soundhealing. Därefter dukar vi upp till en god och näringsrik brunch där vi också får tillfälle till härliga samtal.

Inga förkunskaper krävs.

När: Lördagen den 12 augusti kl. 9-12.30
Var: vi samlas på Flaskpostvägen 3, Beddingestrand
Pris: 495:- (betalas i förväg via swish)
Anmäl dig genom att skriva ett personligt
meddelande/sms till 072-308 12 80. 

OBS! Begränsat antal platser, så boka i god tid.

 Hurraaaa! Nu är jag färdigutbildad Terapeutisk healer - vill du vara med och fira?

Nu är vinnaren dragen och jag säger ett stort grattis till Marie Svanberg som vann en session hos mig!

Men jag vill ju såklart fira även med er andra och erbjuder därför 20% rabatt på helande terapeutiska samtal till dig som bokar innan 31 maj. Varmt välkommen – du är värd att må bra! 
----------------

För att fira så kommer jag att lotta ut en gratis session (värde 1 500:-).

Det du behöver göra för att delta är:
- Följ mitt företag @Malins andrum på Facebook och @malins_andrum på Instagram
- Tagga minst två vänner som du tror skulle uppskatta att vara med i utlottningen om att få en vägledning.
- Gilla & dela inlägget.

Tävlingen avslutas på söndag 2/4  och vinnaren annonseras på måndag. Lycka till!

Läs mer om vad Terapeutisk healing innebär under fliken ”vägledning”

Artikel om min resa till att våga kasta sig ut, följa lyckan och bli egenföretagare
ur Trelleborgs Allehanda 21 januari 2023

"När Malin Milevi flyttade från Växjö till sydkusten kunde hon inte ana vilka förändringar det skulle medföra för hela hennes liv. Här har hon blivit sin egen chef och stortrivs med sin nya vardag."

"När Nyföretagarcentrum nominerade Malins företag till årets hållbarhetspris tyckte hon att det var jättekul, men lite konstigt. - Jag jobbar ju inte med hållbarhet. Sedan insåg jag att det är exakt det jag gör. Jag hjälper människor att bli hållbara i livet och arbetslivet. Om vi inte har välmående människor så har vi inte heller välmående företag, reflekterar hon".

Läs hela artikeln här:
https://etidning.trelleborgsallehanda.se/shared/spread/trelleborgs-allehanda-2023-01-21-p22-23/K3zFmva5