Terapeutiska helande samtal

”Jag är din guide och håller den energi som behövs, men det är du som helar”.  


Hur går denna samtalsterapi till? 

En samtalsterapeut arbetar med olika sorters terapi som fokuserar på att ge människor verktyg för personlig utveckling. 

Innan varje 90-minuters session förbereder jag genom att använda ett verktyg som kallas för medicinhjul, med hjälp av Lee Segers healingkort. Denna metod är utformad för att ge oss klarhet och vägledning inför vårt samtal. Korten fungerar som ett underlag för våra diskussioner och visar vad vi kommer att utforska tillsammans under sessionen. Medicinhjulet ger insikt i dina processer, din nuvarande plats, vad som behöver ses och bearbetas, samt riktningen för ditt framtida välbefinnande.

Vi fokuserar på korten och du styr samtalet. Min roll är att vara din guide och genom att ställa frågor som kan ge nya insikter och inspiration skapar jag en rymd där även obekväma tankar kan utforskas när det behövs. Jag guidar dig på ett lugnt och tryggt sätt medan vi tillsammans utforskar det som behöver uppmärksammas, låter helandet och läkandet ske, och låter nya insikter väckas till liv.


Efter samtalet leder jag dig in i en skön avslappning där jag vägleder dig att möta de känslor, rädslor och motstånd som finns. Du gör jobbet och jag finns med dig hela tiden.

Samtalet sker på distans över telefon så du kan du vara i en avslappnad miljö och ta hand om dig själv och vila efteråt om du behöver det. 


Terapeutiskt helande samtal, 90 minuter: 1 500:- 

Vägledning och reikihealing. Effektfull kombination av
livscoachingsamtal och distansreiki med fokus på vad du behöver just nu. 90 minuter: 1 200:- 

Vägledning och soundhealingEffektfull kombination av livscoachingsamtal och soundhealing med fokus på dig.
90 minuter,
1 200:- (Endast i Beddingestrand)

Du kan även boka endast livscoaching/vägledning, 60 min. 
Då lägger jag ett medicinhjul på en specifik fråga eller tittar på hur det allmänt ser ut för dig nu och går lite djupare kring det.
Läs mer under fliken "Coaching / vägledning"

Bokas via sms 072-308 12 80 eller fyll i kontaktformuläret.


Recensioner om mina Terapeutiska helande samtal: 

  • "Jag kan varmt rekommendera Malin då hon är en fantastisk samtalspartner. Att hon dessutom har en väldigt positiv och härlig energi, det känner man av oavsett om man träffas IRL eller via telefonen. Malin är dessutom träffsäker när hon lägger sitt medicinhjul. Full pott alla tre gånger jag bokat. Upplevde även hennes distanshealing som något mycket positivt. Oavsett hur du mår, utmaningar i livet eller har god balans i tillvaron, så får du bra perspektiv och redskap tillsammans med Malin". Marinette
  • ”Under varje session har korten varit spot-on när det kommer till vad som cirkulerar i mitt inre vid det tillfället. Det har varit både givande och enkelt att prata utifrån korten och jag har kommit till djupare insikter kring mina blockeringar. Med Malins inkännande, mjuka och varma sätt har jag känt mig trygg och hållen varje samtal. Alla mina tankar och känslor har fått ta plats, och efter sessionerna har jag känt ett inre lugn och tillit”. / Marija 
  • "Malin har med sitt sätt att arbeta som terapeut fått mig att komma närmare min egen närvaro och vågat öppna upp till de mörka rum jag slutit dörrar till. Att våga kika in i dessa rum och ha Malin som stöd fungerade för mig och till den del att jag själv i vardagen kan använda mig av det för att se vad det är som gnager just nu. Malin har också en behaglig röst att lyssna till och som får mig att känna mig avslappnad och trygg redan från start". / Josefine
  • "Wow så givande, utvecklande och healande sessionerna är! Malin har ett så proffsigt bemötande och leder en fram på ett tryggt och ödmjukt sätt. Hon belyser pricksäkert det som jag behöver medvetandegöra för att sen släppa eller för att få tillgång till mer av min potential. På ett spännande och skickligt sätt blir man både överraskad av nya tankar och samtidigt healad och får nya insikter till sig. Är oerhört tacksam över våra träffar. Tack!"  / Mia
  • "Kan varmt rekommendera Malins terapeutiska och helande samtal där hon med mjuk och trygg röst/framtoning guidar dig igenom tankar, känslor och ämnen som kommer upp till ytan under samtalen. Hon är inkännande och hjälper dig att både hitta insikter om dig själv och leder dig fram till hur du kan hantera dina tankar/känslor och situationer i livet. De guidade meditationerna uppskattade jag särskilt då jag kände det som mitt största behov just då och påminde mig hur väl de hjälper mig i min fortsatta process och levande av liv.” / Åsa 
  • ”De här tre sessionerna med terapeutiskt helande samtal har verkligen varit värdefulla för mig! Det har satt ljus på flera områden och saker som jag behövt jobba med som jag själv inte fått fatt i. Nu kan jag arbeta vidare med dem och fortsätta utvecklas till mitt bästa jag! Så underbart och jag är så tacksam! ”  / Marie


 Läs mer på:  https://terapeutiskhealing.se/