Kontakt / FAQ.

För bokning eller mer info, vänligen fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer jag till dig.
Alternativt skicka ett sms till 072-308 12 80.FAQ: 

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag på Malins andrum?
Skatteverket skriver "Du får använda friskvårdsbidraget till enklare aktiviteter med inslag av motion eller för behandling som är avstressande", så det finns möjlighet att använda ditt friskvårdsbidrag till flera av mina tjänster. Kontakta mig eller din arbetsgivare för mer information.

Kan Reiki vara farligt?
Alla kan ta emot Reiki och det är inte farligt för någon. Det finns Reikiterapeuter på sjukhus i delar av världen då man via forskning och studier har kommit fram till att Reiki påskyndar läkning efter exempelvis en operation och erbjuder därför Reiki som ett komplement till den traditionella sj
ukvården. Vissa känner mycket när de får Reiki. Man kan känna pirr, stickningar och kanske hur det flödar i kroppen. Andra känner mindre. Vissa känner inget speciellt alls, men blir lugnare, gladare och mer harmoniska.

Hur ska jag förbereda mig inför ett terapeutiskt helande samtal?
Sätt /lägg dig gärna ner och ta det lugnt ca 15 minuter före. Var beredd på att vi gör detta tillsammans och att du aktivt behöver delta för bästa resultat.

Går det att göra på distans?
De mesta av det jag erbjuder görs med fördel på distans. Då kan du vara i en avslappnad miljö som känns trygg och bekväm för dig.

Vad händer om jag somnar under soundhealingen?
Det gör ingenting om du somnar. Din kropp tar emot vibrationerna lika bra oavsett om du sover eller är vaken. 

Hur gör jag om jag behöver avboka?
Jag ser fram emot att träffa dig, men får du förhinder är jag tacksam om du meddelar detta i god tid (minst 24 timmar innan) så har jag möjlighet att erbjuda tiden till någon annan. Hör av dig via sms: 072-308 12 80.

Vid workshops gäller betalning i förskott. Din anmälan är då bindande men ej personlig, så får du förhinder går det bra att överlåta din plats till någon annan.