Soundhealing - bara för dig

Vill du unna dig själv det lilla extra? Då är du välkommen att boka en alldeles egen, privat soundhealingstund med extra sköna vibrationer bara för dig. För att du är värd att må bra. Genom att varje session skräddarsys för att möta just dina behov och att instrumenten placeras nära eller på din kropp ökar vi behandlingens kraft och effektivitet.


Hur går en privat soundhealingsession till?

Vi inleder med ett samtal där jag lyssnar in vad du behöver just nu och därefter lägger du dig bekvämt ner och jag guidar dig genom en kort mindfulnessövning för avslappning.

Efter att ha fått ta emot en stunds avslappnande Reiki tar jag dig med på en ljudresa där jag använder olika instrument som klangskålar, gong och trumma för att skapa harmoniska vibrationer. Dessa vibrationer tränger djupt in i kroppen och frigör spänningar, vilket kickstartar en naturlig läkningsprocess. Jag använder också min röst för att guida dig in i en djup avslappning. Det enda du behöver göra är att ligga ner, blunda och tillåta dig själv att ta emot dessa läkande vibrationer.

Positiva hälsoeffekter av soundhealing kan vara minskad stress och ångest, ökat immunförsvar, ökad energi, lindring av sorg och smärta, främjande av djup avkoppling och förbättring av sömn, bland många andra positiva effekter. Det är också en utmärkt källa till friskvård när du vill bibehålla en bra balans i kroppen.

Efteråt har du möjlighet att dela din upplevelse och få återkoppling om det känns bra för dig.

Unna dig själv denna djupt helande och läkande resa genom ljud och vibrationer för att främja ditt välbefinnande på alla nivåer. 

60 minuter, 795:- (Endast i Beddingestrand)

Är du sugen på att prova soundhealing i grupp? Klicka här för att läsa mer.