Solist och sångerska i Skåne

Jag har sjungit så länge jag kan minnas, både solosång, duetter, i mindre grupper, band och körer. Numera arbetar jag främst som solist på dop, bröllop och begravningar.

Med min sång vill jag beröra. Skapa värme, trygghet och ett helande i svåra stunder och skapa värme, glädje och förväntan i de glada stunderna. 

Anlita mig som sångerska

Jag erbjuder professionell sångunderhållning för dop, bröllop och begravning. Oavsett vilket tillfälle ni planerar, skräddarsys mitt upplägg tillsammans med er. Sången och musiken är en stor del av mitt liv, och jag strävar efter att dela med mig av min kärlek till sången för att beröra människor på djupet. 

Baserad i Beddingestrand i Skåne, tar jag med mig den skånska värmen och närheten till varje framträdande. Att vara en del av livets tre stora dagar – att välkomna ett liv, att starta ett nytt liv tillsammans och att avsluta ett liv – är oerhört betydelsefullt för mig. Jag vill bidra till dessa dagar på ett meningsfullt och värdigt sätt, oavsett om det är en dag fylld av glädje eller sorg.

Priser för mina tjänster börjar från 2 000 kr + eventuell reseersättning. Detta inkluderar reptid, anpassning enligt önskemål samt framförande av 1-2 låtar. Jag ackompanjeras ofta av kyrkomusikern på piano utan extra kostnad. Vid önskan om annat ackompanjemang har jag möjlighet att ta med professionella musiker från mitt nätverk. Kontakta mig för mer information och pris.

Du kanske har egna önskemål om sånger, annars hjälper jag dig gärna att hitta sånger som passar tillfället. Se några av mina låtförslag genom att klicka på respektive kategori: bröllop, dop/namngivning, begravning

Varmt välkommen att kontakta mig via kontaktformuläret så pratar vi mer om vad just du behöver för att få den speciella dagen precis så som du önskar.


Är du intresserad av sång- och musikunderhållning, musikquiz eller en allsångskväll med Malin och Annika? Läs mer här.

Recensioner om min sång:

  • "Malins sång med en underbart vacker sångröst som berör långt in i hjärtat!” / Sofie
  • "När du sjunger känns det som en ängel kommit in i rummet!" / Anki


Vill du höra ett smakprov?
Tryck på pilen i bilden nedan.