Distansreiki

 Jag erbjuder Reiki på distans, vilket innebär att du kan sitta hemma, på en plats där du känner dig bekväm, och ta emot.

Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder ”universell” och ki, som betyder ”livsenergi” och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Den universella livsenergin, som Reiki bygger på, hjälper till att lösa upp fysiska och emotionella blockeringar, och används som kompletterande behandling i många länder.

Reiki är en skonsam men effektiv behandlingsmetod som lindrar smärta, stress och mentala spänningar genom att arbeta med kroppens naturliga läkningsprocesser och fylla på energiförrådet. 

Reiki kan vara till hjälp vid diverse problem som sömnsvårigheter, stress, nedstämdhet, muskelvärk och mer. Många fysiska åkommor har psykisk eller emotionell orsak; värk och spänningar orsakas ofta av stress, sorg, oro och undanträngda känslor. Reiki arbetar samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, och löser upp spänningarna och frigör det som en gång orsakat dem. Känslorna kan då komma upp till ytan så att man kan bearbeta dem. Den djupa avslappningen aktiverar kroppens egen självläkande förmåga.

 


Under en session kan man uppleva olika känslor som pirr, stickningar eller en inre flödande känsla. Vissa känner mycket när de får Reiki. Andra känner inget speciellt alls, men känner sig lugnare, gladare och mer harmoniska efteråt. Sådant som tidigare varit problem känns ofta lättare att hantera. Det kan kännas olika från gång till gång, men du kan lita på att du får just det du behöver. 


Många länder använder Reiki som kompletterande behandling inom traditionell sjukvård. I exempelvis USA används Reiki på gravida kvinnor för att minska smärta och ge lugn. I Mexico används Reiki före och efter planerad operation för att ge patienten lugn och minska mängden komplikationer. I Storbritannien används Reikin som ett komplement vid traditionell cancerbehandling för att stärka kroppens självläkande krafter och minska stress och oro.

Det är viktigt att notera att Reiki inte ersätter medicinsk vård vid allvarliga sjukdomar. Vid sådana tillstånd är det alltid bäst att söka läkarvård och fullfölja den föreskrivna behandlingen. Reiki kan dock komplettera och stödja läkningsprocessen på olika områden.


 • Distansreikibehandling
  40 minuter: 495:-
 • Reikiboost! Detta paket innehåller 3 avslappnande reikibehandlingar inom 2 veckor. Det hjälper din kropp att bibehålla energi och välbefinnande så att läkningsprocesserna kan verka under längre tid. 
  3 x 40 minuter: 1 195:- (spara 290:-)

 • Vägledning och distansreiki Effektfull kombination av coachande vägledningsamtal och välgörande distansreiki med fokus på vad du behöver just nu.
  90 minuter: 1 500:- 

  Bokas via sms 072-308 12 80 eller fyll i kontaktformuläret.

Du vet väl att det finns möjlighet att använda ditt friskvårdsbidrag till soundhealing. Kontakta mig eller din arbetsgivare för mer information. 

Recensioner om min reiki:

 • "Min hund Buddy var riktigt illa däran och jag var övertygad om att det var slutet. Jag kände ett enormt stöd och värme från Malin och när hon gjorde distanshealing på Buddy - WOW - det var som magi! För två timmar senare var Buddy helt klart på bättringsvägen! Som natt och dag! Han började äta lite smått, ville gå ut i trädgården och sakta men säkert repade han sig. H-E-L-T magiskt! Han gick från att vara en riktigt sjuk, 13-årig hund som jag var övertygad om skulle gå bort när som helst till en pigg valp på några dagar! Är förevigt tacksam för stödet jag fick av Malin och henne mirakulösa healing!  Buddy mår fortfarande bra och lever sitt bästa liv!"  / Hannah, 32 
 • "Reikihealing borde alla pröva på. Det ger så mycket positiv energi för både kropp och själ. Ett bra sätt att plocka bort energier i kroppen som ligger och slaskar och tar plats. Rekommenderar Malin starkt!" / Ann-Louise
 • ”Reiki behandlingen lämnade ett inre lugn i kroppen som jag inte känt tidigare, Malins händer och kraft la sig som ett pirrande lugn i kroppen” /Malin

  Bilderna på sidan kommer från från reikiförbundet.se och är resultat av forskning.