Livscoaching/Vägledning

Vill du må bättre i vardagen? Känner du att något skaver eller saknas i ditt liv, trots att det i grunden är bra? Ibland står vi inför blockeringar som hindrar oss från att uppnå våra önskade mål. Om du vill ha stöd att släppa dessa hinder och hitta en klarare riktning i livet, så är du inte ensam. Många av oss brottas med dessa tankar någon gång, och genom samtal kan du få en djupare förståelse för dig själv och övervinna det som håller dig tillbaka. Låt oss tillsammans utforska vägen mot det liv du verkligen önskar. 

Vi använder oss av korten som grund för vårt samtal. Antingen har du en specifik fråga eller så utgår vi från vad du upplever i ditt liv just nu och samtalar kring detta. Dessa samtal sker på distans per telefon eller i min lokal i Beddingestrand.


Vilket paket passar dig? Väj mellan:

* Dream:
1 tillfälle med vägledning. Bra om du vill prova på om detta sätt att samtala passar dig.
60 minuter.
995:-

* Believe:
3 tillfällen med vägledning. När du vill ge dig själv chansen att komma framåt. Välj om du vill fokusera på en specifik fråga eller om vi ska utgå från vad som händer i ditt liv just nu.
3 tillfällen à 60 minuter.
2 795:- (spara 190:-)

* Achieve: 
5 tillfällen med vägledning. När du bestämt att du är värd att må bra. Välj om du vill fokusera på en specifik fråga eller om vi ska utgå från vad som händer i ditt liv just nu.
5 tillfällen à 60 minuter.
4 395:- (spara 580:-)
 

Svårt att välja? Kanske vill du ha en effektfull kombination?

Vägledning och reikihealing. Kombination av coachande vägledningsamtal och välgörande distansreiki med fokus på vad du behöver just nu.
90 minuter: 1 200:- 

Vägledning och soundhealingKombination av coachande vägledningsamtal och läkande soundhealing med fokus på dig.
90 minuter, 1 200:- (Endast i Beddingestrand)

Terapeutiska helande samtal - En helande session i 90 minuter som inleds med coachande vägledningssamtal. Därefter vägleder jag dig till en skön avslappning och meditation där du får möta de känslor, rädslor och motstånd som finns för att kunna släppa det du inte längre behöver. 


Bokas via sms 072-308 12 80 eller fyll i kontaktformuläret.

 


Recensioner om min coaching/vägledning:

  • ”Med Malin som samtalskontakt känner jag mig öppen, trygg och nyfiken på samtalsprocessen. Malin har ett genuint intresse av mig som klient och hjälper mig med den vägledning jag behöver för att utvecklas och föra mig närmre mina mål. Med ibland ”lite obekväma” frågor får hon mig att stanna upp och tänka till för att se situationer  och potentiella möjligheter ur ett nytt perspektiv . Kan varmt rekommendera vägledning hos  fantastiska Malin! / Sofie
  • ”Efter tre möten med Malin och hennes kort känns det som att både medvetna och omedvetna bitar fallit på plats. Tilliten till mig själv och mina beslut har blivit så mycket klarare och starkare” / Malin 
  • "Malin leder samtalet på ett tryggt och vänligt sätt. Hennes kloka ord har hjälpt mig att se med lite vänligare ögon på mig själv. Hon utmanar mig att höja blicken och se saker ur ett annat perspektiv". / Pia, 40
  • "Att få ha terapeutiska helande samtal med Malin har varit givande, djupgående och klockrent. På ett avslappnande och tryggt sätt har Malin guidat mig i våra samtal. Varje samtal har gett nya insikter och det är något som jag definitivt kommer att ta med mig". / Isadora