Malins andrum 
Är du redo för en förändring? - Tillsammans når vi dina mål!

Distansreiki.

  • 40 minuter  495:-
  • 3 x 40 minuter 1 295:- Reikiboost! Detta paket innehåller 3 avslappnande reikibehandlingar inom 2 veckor. Det hjälper din kropp att bibehålla energi och välbefinnande så att läkningsprocesserna kan verka under längre tid. 
  • Vägledning och reikihealing. Effektfull kombination av 45 min vägledning och 45 min reiki. 90 minuter: 1 500:- 

 

Jag erbjuder Reiki på distans, vilket innebär att du kan sitta hemma, på en plats där du känner dig bekväm, och ta emot.

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder “universell” och ki, som betyder “livsenergi” och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån, som sedan delas upp i “lägre” energinivåer i olika sammanhang, som till exempel den energi man arbetar med i Tai Chi.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. 

Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet. Många länder använder Reiki som kompletterande behandling inom traditionell sjukvård. I exempelvis USA används Reiki på gravida kvinnor för att minska smärta och ge lugn. I Mexico används Reiki före och efter planerad operation för att ge patienten lugn och minska mängden komplikationer. I Storbritannien används Reikin som ett komplement vid traditionell cancerbehandling för att stärka kroppens självläkande krafter och minska stress och oro.

Insomningsproblem, hjärna på högvarv, ischias, muskelvärk, mentala och fysiska spänningar; listan med områden där Reiki är till hjälp kan göras lång. Reikienergin tillför mer mängd livsenergi, som kroppens egna självläkande krafter kan använda för att läka sig själv. Den djupa avslappningen aktiverar kroppens egen självläkande förmåga.

Många fysiska åkommor har psykisk eller emotionell orsak; värk och spänningar orsakas ofta av stress, sorg, oro och undanträngda känslor. Reiki arbetar samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, och löser upp spänningarna och frigör det som en gång orsakat dem. Känslorna kan då komma upp till ytan så att man kan bearbeta dem. 

Vissa känner mycket när de får Reiki. Man kan känna pirr, stickningar och kanske hur det flödar i kroppen. Andra känner mindre. Vissa känner inget speciellt alls, men känner sig lugnare, gladare och mer harmoniska. Sådant som tidigare varit problem känns ofta lättare att hantera. Allt är ok. Du kan lita på att du får det du behöver. Just idag. 

Vid allvarliga sjukdomstillstånd ska man alltid söka läkarvård i första hand. Vill man komplettera med Reiki ska man alltid fullfölja den behandling läkaren föreskriver. Även om Reikin bidrar till läkning inom många områden kan den aldrig ersätta medicinska diagnoser och behandlingar. 


Recensioner om min reiki:

Min hund Buddy var riktigt illa däran och jag var övertygad om att det var slutet. Jag kände ett enormt stöd och värme från Malin och när hon gjorde distanshealing på Buddy - WOW - det var som magi! För två timmar senare var Buddy helt klart på bättringsvägen! Som natt och dag! Han började äta lite smått, ville gå ut i trädgården och sakta men säkert repade han sig. H-E-L-T magiskt! Han gick från att vara en riktigt sjuk, 13-årig hund som jag var övertygad om skulle gå bort när som helst till en pigg valp på några dagar! Är förevigt tacksam för stödet jag fick av Malin och henne mirakulösa healing!  Buddy mår fortfarande bra och lever sitt bästa liv!  / Hannah, 32 

"Reikihealing borde alla pröva på. Det ger så mycket positiv energi för både kropp och själ. Ett bra sätt att plocka bort energier i kroppen som ligger och slaskar och tar plats. Rekommenderar Malin starkt!" / Ann-Louise

”Reiki behandlingen lämnade ett inre lugn i kroppen som jag inte känt tidigare, Malins händer och kraft la sig som ett pirrande lugn i kroppen” /Malin