Malins andrum 
Är du redo för en förändring? - Tillsammans når vi dina mål!

Kontakt / FAQ.

För bokning eller mer info, vänligen fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer jag till dig.FAQ: 

Kan Reiki vara farligt?
Alla kan ta emot Reiki och det är inte farligt för någon. Det finns Reikiterapeuter på sjukhus i delar av världen då man via forskning och studier har kommit fram till att Reiki påskyndar läkning efter exempelvis en operation och erbjuder därför Reiki som ett komplement till den traditionella sj
ukvården. Vissa känner mycket när de får Reiki. Man kan känna pirr, stickningar och kanske hur det flödar i kroppen. Andra känner mindre. Vissa känner inget speciellt alls, men blir lugnare, gladare och mer harmoniska.

Hur ska jag förbereda mig inför ett terapeutiskt helande samtal?
Sätt /lägg dig gärna ner och ta det lugnt ca 15 minuter före. Var beredd på att vi gör detta tillsammans och att du aktivt behöver delta för bästa resultat.

Går det att göra på distans?
Alla mina erbjudanden förutom soundhealing och föreläsningar görs med fördel på distans. Då kan du vara i en avslappnad miljö som känns trygg och bekväm för dig.

Hur gör jag om jag behöver avboka?
Jag ser fram emot att träffa dig, men får du förhinder är jag tacksam om du meddelar detta i god tid (minst 24 timmar innan) så har jag möjlighet att erbjuda tiden till någon annan. Hör av dig via sms: 072-308 12 80.